miércoles, 21 de abril de 2010

El Departament de la Vicepresidència es pronuncia sobre l´article de la vergonya


El Departament de la Vicepresidència es pronuncia sobre l´article de la vergonya

21/04/2010
Carod-Rovira desvincula el govern català de les opinions d´Alfred Bosch, que va definir en un article els espanyolistes d´`esguerrafestes´i `renegats contraris a la pàtria´, a més de titllar el nom de l´Espanyol de `broma´

Redacció, 18:10 h. Segons informa el RCD Espanyol fent servir el seu canal oficial, RCD Espanyol, el vicepresident del Govern català, Josep-Lluís Carod-Rovira, s'ha posat en contacte aquest matí amb el president del RCD Espanyol, Daniel Sánchez Llibre, a propòsit d'un article aparegut a l´edició digital del diari Avui "Nació perica", signat per Alfred Bosch, escriptor i a més coordinador de l´Àrea d´Història i Pensament Contemporani del Departament de la Vicepresidència de la Generalitat de Catalunya.

Segons explica el club "el vicepresident del Govern ha fet constar a Sánchez Llibre que les opinions expressades en aquest article representaven exclusivament l'opinió personal del seu autor i que no eren compartides en absolut pel Govern de la Generalitat. Al mateix temps, tant Josep-Lluís Carod-Rovira com Daniel Sánchez Llibre han reconegut les excel•lents relacions entre la Generalitat i el RCD Espanyol".

En tot cas, no hi ha constància de que el Vicepresident hagi decidit exercir alguna acció punitiva en la persona de Bosch, que amb les seves manifestacions va menystenir una part important de la població catalana que financia amb els seus impostos els més de 30.000 euros anuals que segons el DOG percebria per les seves tasques públiques.

No hay comentarios: