viernes, 4 de enero de 2008

La "manipulacion" al poder....

Els lectors de VilaWeb trien el Personatge de l'Any 2007 La votació durarà fins el dia set

Des del 1998 VilaWeb proposa als lectors que votin el personatge que considerin més important de l'any. La redacció de VilaWeb fa una primera selecció de noms i la sotmet a la votació dels lectors entre els dies 1 i 7 de gener. Els personatges del 2007 proposats i sotmesos a votació són: Alex Salmond, Benazir Bhutto, Doris Lessing, el català emprenyat, els 300 de la Carrasqueta, Lluís M. Xirinacs, Maria Antònia Munar, Pasqual Maragall, Quim Monzó i l'Espanyol. A continuació n'exposem els motius.

- Alex Salmond, per haver portat el Partit Nacional Escocès al govern i pel propòsit de fer un referèndum d'independència.
- Benazir Buttho, per la valentia d'haver tornat al Paquistan a fi de lluitar per la democràcia, bo i sabent que corria perill.
- Doris Lessing, pel Premi Nobel de Literatura i pel fet de ser un referent indiscutible d'escriptura compromesa.
- El 'Català emprenyat', en representació dels milers de catalans que han hagut d'aguantar tallades de llum, esvorancs, caos ferroviari i tot de desastres de cap a cap de l'any
- Els 300 de la Carrasqueta, el grup de resistents que va impedir la primera temptativa de tancar el repetidor de TV3 d'Alacant
- Lluís Maria Xirinacs, per haver sacsejat amb la seva mort la consciència del país i per tota una vida de lluita per la llibertat i la no-violència
- Maria Antònia Munar, que ha deixat la direcció d'Unió Mallorquina, per haver determinat amb el seu vot, una vegada més, el govern de les Illes Balears
- Pasqual Maragall, per haver assumit el mal d'Alzheimer amb la voluntat de fer-ne exemple i superar prejudicis.
-Quim Monzó, pel seu discurs a la Fira de Frankfurt i per haver-se convertit en un autor d'èxit internacional.
- El RCD Espanyol, per un any d'èxits esportius inoblidables, entre els quals la participació en la final de la Copa de la UEFA.

Els Personatges VilaWeb de l'any han estat, des del 1998:
2006. Lluís Llach
2005. Fundació .cat
2004. Comissió de la Dignitat
2003. Josep Lluís Carod-Rovira
2002. Juan José Ibarretxe
2001. Plataforma en Defensa de l'Ebre
2000. Plataforma contra la desfilada militar a Barcelona
1999. Francesc Antich
1998. Gerry Adams
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Hasta aquí una encuesta mas de las miles que nacen en los medios digitales, con un matiz... mientras se iban desarrollando las votaciones , se destacaron dos candidatos de los propuestos por la redacción, un personaje (con el 25%) y una entidad (con el 22%) y ante el temor que los votos de la entidad acaben por proclamarla "PERSONATGE DEL ANY 2007" ni cortos, ni perezosos, en la redacción han optado por "imposibilitar" el voto a una determinada opción... no vamos a comentarlo, solo lo denunciamos...y que cada palo aguante su vela, pero señores de vilaweb, por favor, sin trampas.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Minardi, si no fuera una señora diría que los de Vilaweb se han acoj...

Anónimo dijo...

trampas ??? esta noche en tan sólo una hora los votos han pasado de 12.000 a 14.000... iba ganando el espnyol de 2 puntos y... ¡magia! ya gana xirinacs 38 a 36... mañana seguro que ya gana de 5 ó 6 puntos, mínimo... HAN BLOQUEADO descaradamente los IP's que emitían votos a favor del espanyol para que no pudieran repetir votos, y sin embargo los de xirinacs han quedado 'liberalizados'.--- A las pruebas me remito: http://www.racocatala.cat/forum/llegir.php?idf=1&fil=70738 --- multitud de comentarios de foreros catalanistas comentándose que han votado multitud de veces "en contra del espanyol", que no a favor de xirinacs... UNA VERGUENZA, oiga... FIRMADO: TONI CUADRADO.