domingo, 30 de octubre de 2011

'El club s´ha posicionat per les queixes de molts pares i socis'




Collet: 'El club s´ha posicionat per les queixes de molts pares i socis'


29/10/2011 (POL)
El conseller delegat de l´Espanyol demana que es respecti la pluralitat de sentiments esportius que hi ha a Catalunya: 'Que ells disfrutin els seus títols, però que no ens els facin patir a la resta'


Redacció, 13:30 h. El conseller delegat del RCD Espanyol, Joan Collet, ha parlat pels mitjans del club per abordar diferents temes d´actualitat al voltant del club. Oportunitat que ha aprofitat per reiterar la postura oficial de l´entitat davant el seguit de denúncies que fent servir diferents canals estan sortint a la llum pública pel que fa a la situació que es viu a algunes escoles catalanes. Collet ha afirmat que "el nostre és un posicionament de denúncia i de reivindicació del nostre paper com a club a Catalunya; si hem sortit és perquè s´han donat al llarg dels últims temps tota una sèrie de casos casos molt tristos que no fan realitat allò del què ens enorgullim, la pluralitat de la nostra terra; en el terreny del futbol aquí, a Catalunya, no està passant. És cert que ha succeit un fet determinat a una escola, però venim denunciant això des de fa molt de temps, tenim moltes queixes de pares i socis que ens expliquen el que està passant a moltes escoles de Catalunya, i és la gota que ha fet vessar el got".

Defensa de la pluralitat

Collet ha afegit sobre aquest tema que "el que podem fer ho estem fent, ho estem denunciant; qui podria fer alguna cosa és la Conselleria d´Ensenyament, en el sentit de donar algunes directrius per tal que aquestes coses no passin. A Catalunya hi ha molts clubs esportius i molts sentiments i no pot ser que només es parli d´un club. Entenem que és la majoria de la població i estan aconseguint molts títols; que ho disfrutin, però que no ho facin disfrutar o patir a la resta".

No és cap mentida

El conseller delegat ha insistit en que hi han proves d´aquesta situació de greuge, fent esment a una de les escoles que va batejar amb el nom de Classe del Barça una de les seves aules: "S´ha anat a diferents mitjans de comunicació dient que és mentida i no ho és, tenim les captures de la seva pàgina web, tot i que es va treure de seguida. Els catalans estem orgullosos de moltes coses que estan passant a Catalunya, però coses com aquesta ens fan retrocedir".

Una entitat forta

El conseller delegat també ha comentat com veu la situació de l´entitat, ara que ha fet el seu 111è aniversari: "Som dels clubs més antics i més històrics, fundadors de la Lliga des de 1929. Veiem el passat amb molt d´orgull, i el que és important és que veiem el futur social, esportiu i econòmic amb molta il·lusió. Costa treure el cap perquè hi ha un altre club a la ciutat que és molt gran; hem viscut des de l´escola en minoria però això ens fa forts. Una cosa que ens enorgulleix és que som un club de sang, de tradició familiar, el ser socis moltes vegades ve d´avis a néts, no debades el nostre lema és ‘La força d´un sentiment'".

1 comentario:

Tot Barcelona dijo...

que se puede esperar de un estamento en donde el alcalde de la ciudad más grande de Catalunya dice lo que dice si le toca en suerte un yerno del Espanyol ¡¡¡